Alberte Winding og ØnskeScenariet (DK)

Da Alberte Winding i 2011 slap nummeret ”Min Klub Først” løs, stod hun pludseligt bag en af årets største danske landeplager. En sang hvor flere generationer mødes og kunne nikke genkendende til. Med en helt ny lyd og ønskebandet i ryggen, er Alberte nu klar til endnu engang at erobre Danmarks hjerter og ører.


Alberte Winding løb med sejren i kategorien ”Årets Danske Voxpopudgivelse” ved Danish Music Awards 2011, og fik dermed en af musikbranchens største hæderspriser for sit seneste album ”Fjerde til Venstre” som udkom i foråret samme år.

I november 2012 kom så opfølgeren ”Ønskescenariet”, som tager os ud af lejligheden og handler om det vi har fået, har mistet, længes efter, eller kæmper for at få. Sidder du alene lørdag aften og savner en familie, eller i en lejlighed og drømmer om et hus på landet?

Sidder du i en familie og drømmer om dengang du var vild på danse-gulvet uden ansvar? Eller har du lige præcis det, du altid har drømt om?


Førstesinglen fra ”ØnskeScenariet” er allerede hen over vinteren blevet en ny landeplage i Alberte´s vidunderlige karriere fra Bamse´s Luna til en fantastisk sangerinde og sangskriver, som med stor indlevelse og varme leverer sange til det voksne publikum.


Der er lagt op til en skøn og intim eftermiddag i selskab med

Alberte Winding.


www.myspace.com/albertewinding


Søndag d. 17. februar kl. 13.00
Hal 1


Alberte Winding:

Tomas W. Raae:  

Andreas Fuglebæk:

Dan Hvidfeldt Larsen:
Vokal.

Bas.    

Guitar.

Trommer.