Jens Lysdal Band (DK)

Jens Lysdal, guitarist, sanger, komponist, arrangør og producer er født i 1960 i Sverige af danske forældre. Efter et år i New Orleans flyttede familien til Danmark.

Som guitarist har han arbejdet med Povl Dissing, Etta Cameron, Sebastian, The Pointer Sisters, Sanne Salomonsen, Alberte Winding, Josefin Cronholm, Rasmus Lyberth, Laura Illeborg, Kaya Brüel, Monrad & Rislund og mange flere.

Gennem de sidste 10 år har han stille og roligt placeret sig som en af landets mest personlige sangere, guitarister og komponister.


Jens Lysdal er en sublim guitarist og komponist. Disse talenter - kombineret med hans varme stemme - gør Jens til lidt af en ener i Danmark. Musikken bevæger sig fra den mere celebre del af ”sing a song-traditionen” til soft jazzen.


Danmarks svar på Paul Simon og Sting bringer med sit band publikum ind i et sublimt og medrivende musikalsk univers, som er i særklasse.

Han arbejder i øjeblikket på en CD indspillet i Austin, Texas, med bl.a. Tim O´Brien (som han mødte på sidste Tønder Festival) og lap-steel /pedal-steel guitaristen Greg Leisz (Joni Mitchel, Emmylou Harris, Eric Clapton m.fl.).


www.lysdal.com


Søndag d. 17. februar kl. 13.00
Hal 1


Jens Lysdal:

Dan Hemmer:

Jacob Falgren:

Bjarke Falgren:

Andreas Kähne:

Mads Andersen:


Vokal, guitar.

Tangenter.

Bas.

Guitar.

Violin.
Trommer.