Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med varme, hygge og god musik . Telefon 23 20 82 50

HUSH og Chris Minh Doky (DK)

Dorthe Gerlach og Michael Hartmann viser igen nye sider af Hush med en Vinterturné med kendte sange i friske forklædninger - og utvivlsomt også et par nye numre.

Man kan ikke sige, at Hush er bange for nye udfordringer:  Først det højt roste samarbejde med DR UnderholdningsOrkesteret. Så kom turnéen med strygekvartet. Og nu har duoen kastet sig nu ud i et nyt tur-projekt, denne gang med bassisten Chris Minh Doky.


Udtrykket på denne turné bliver en videreudvikling de meget fine stemninger, som blev skabt sammen med Chris Minh Doky, da bassisten, tv-programværten m.v. i foråret inviterede Hush i DR K-studiet. For det blev et samspil, hvor Dorthe Gerlachs smukke, dirrende røst, Michael Hartmanns sprøde guitar og Chris Minh Dokys delikate bas viste nye sider og dybder frem af Hush velkendte kvaliteter.

Det var bare et af de møder, hvor man kan mærke, at man umiddelbart klikker sammen, og da det var forbi, sagde Michael og jeg til hinanden ”jamen, det kan da ikke slutte her”.  Så vi spurgte Chris, om han ikke havde lyst til at lave flere arrangementer sammen med os og tage på tur…

Der kom nemlig så mange små, fine detaljer frem, da vi spillede sammen. Det er som om, det giver mig nye farver at synge ”oven på”, forklarer Dorthe Gerlach om kombinationen af Hush’ særegne folk-country-pop og Minh Dokys musikalske erfaring, som ikke ”bare” består af samspil med jazzens verdensstjerner: Doky var f.eks. også musikalsk ankermand på Sanne Salomonsen-succesen ”In A New York Minute”.


www.hush.dk      www.chrisminhdoky.com           Fredag d. 15. februar kl. 20.00
Hal 1


Dorthe Gerlach:

Michael Hartmann:  

Chris Minh Doky:

Vokal.

Guitar.

Bas.