Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med hygge og god musik

Nyheder fra Strib Vinter Festival:

27-12-2021 - Programændring - afbud Laura Oakes


Strib Vinter Festival 2022 – Programændring: Af bud fra Laura Oakes!


Strib Vinter Festival 2022 har desværre modtaget et ærgerligt afbud fra Laura Oakes p.g.a. sygdom.Laura Oakes skulle have spillet solo til ”Nashville Nights” koncerten lørdag eftermiddag og med trio søndag eftermiddag som Festivalens afslutningnavn.


Derfor har vi de sidste par uger arbejdet på højtryk for at finde en ligeværdig erstatning, og det er lykkedes nu, fortæller GUF formand Jørgen Rahbek.


Lørdag eftermiddag den 12/2 til koncerten ”Nashville Nights” kommer den amerikanske singer-/songwrighter Payton Taylor som også optrådte til ”Nashville Nights” Festivalen i Odense i september.

Payton Taylors deltagelse i American Idol skulle egentlig blot have været akkompagnement til hendes søster, på guitar, men efter dommerne lyttede til Taylors udgave af John Prines “Angel From Montgomery”, gav de både Payton og hendes søster en golden ticket til Hollywood. Taylors optræden blev gengivet i både Good Morning America, Billboard, Hollywood Reporter og flere andre steder.Søndag eftermiddag den 13/2 spiller den unge britisk sangfugl, Jade Helliwell med trio. Jade Helliwell søger efter autenticitet i alle livets aspekter. Hun skriver sin sandhed ind i sin musik og gør en ven ud af enhver fan.

Født og opvokset i en lille by i West Yorkshire, blev Jades verden brat åben i 2017, da en video af hende i duet med en gademusikant på en aften i Leeds gik viralt. Den opnåede hurtigt 23 millioner visninger på Facebook og YouTube, og hendes tidligere udgivne EP 'Forget the Night' stormede tilbage på de britiske hitlister og nåede #1 på countryhitlisterne og #8 på de officielle hitlister.

Jade Helliwell henter indflydelse fra artister som Maren Morris og Danielle Bradbury, mens hendes lyriske historiefortælling er inspireret af mestre som Patsy Cline og Dolly Parton.
Til dem der måtte tænke: Jamen bliver der overhovedet en Festival, med de nyeste restriktioner in mente?

Svaret er at står det til arrangøren, så bliver der Festival. Og skulle det komme dertil at myndighederne laver benspænd, så vil alle købte billetter blive refunderet.


Nyhedsarkiv:


27-01-2022

Strib Vinter Festival uden Corona


21-01-2022

CaféScenen 2022


27-12-2021

Programændring - afbud Laura Oakes


18-11-2021

Nu starter billetsalget for alvor


20-09-2021

250 kampagnebilletter revet væk


13-09-2021

Kampagnesalg af partoutkort