Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med hygge og god musik

Nyheder fra Strib Vinter Festival:

Strib Vinter Festival arrangør vakler i troen men står fast på håbet og viljen!


Man gider næsten ikke skrive/læse om, endsige tænke på Corona længere. Særligt ikke, når man er koncertarrangør ligesom Foreningen GUF i Strib er det.


Men der ingen vej udenom og bestyrelsen for GUF, som bl.a. arrangerer Strib Vinter Festival i februar, er godt i gang med at tænke ind i fremtiden og gætte på hvordan pandemien og restriktionerne ser ud når vi kommer ind i 2021.

”Én umulig opgave – det siger sig selv – men vi kan, og vi vil ikke bare slå op i banen nu og aflyse festivalen allerede” udtaler GUF formand Jørgen Rahbek.


Vi er i kontakt med Fyns Politi som velvilligt står til rådighed med råd og vejledning, og også Middelfart Kommune er vi sikre på også vil være behjælpelige med at få Festivalen gennemført.


”Lige nu arbejder vi med forskellige scenarier for en gennemførelse af Festivalen i én eller anden form, og netop fordi vi gerne vil have så mange input ind fra myndighederne inden vi bestemmer os for noget, skubber vi så mange beslutninger som muligt foran os” tilføjer formanden.


Èn beslutning er dog truffet: Billetsalget, som hidtil har været sat til at starte fredag den 27. november, er indtil videre udskudt til fredag den 11. december, og der vil desværre ikke blive mulighed for at købe partout billetter, da det skal kunne registreres, hvor den enkelte gæst befinder sig på Festivalområdet.

Det er også besluttet ikke at udsende papirprogrammer inden Festivalen, da vi simpelthen ikke kan nå at finde ud hvad der skal stå i dem, og efterfølgende trykke dem siger formanden.


Der er derfor en rigtig god grund til at holde ekstra øje med hvad der sker på Facebook (Strib vinterfestival) og hjemmesiden www.strib-vinterfestival.dk hvor der løbende vil ske opdateringer.

Alle sponsorer og annoncører vil naturligvis som sædvanligt fremgå at hjemmeside programmet ligesom de vil blive highlightet på bannere på selve Festivalen.

På vores annoncesælgeres ture rundt til annoncørerne, er vi blevet mødt med en utrolig velvilje som vi er meget taknemmelige for. Det er med til at sige os, at der er rigtig mange der vil det godt for Strib Vinter Festival.


Det må gerne koste lidt penge at afholde Festivalen, måske med et begrænset setup. Men hellere det end at bruge penge på at aflyse, for det koster nemlig også, er bestyrelsen for GUF enige om.


Onsdag den 28. oktober er alle ca. 30 funktionsledere på festivalen indkaldt til et orienterings- og dialogmøde, hvor bestyrelsen vil præsentere de muligheder den ser og indsamle input og idéer fra mødedeltagerne.
Seneste nyhed:

19-11-2020
Corona-festivalNyhedsarkiv - festival 2021:


01-10-2020
Vi står fast på håbet og viljen


09-09-2020
Program 2021