Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med varme, hygge og god musik . Telefon 23 20 82 50

Allan Olsen Solo (DK)

Han har været med længe. Han tåler sammenligning med navne som Van Morrisson og Bob Dylan. Men først og fremmest er Allan Olsen sin egen. Han er en gudsbenådet sangskriver og historiefortæller. Hans humor er kantet og fyldt med både alvor og grin. Hans sange indeholder fortællinger om ja, alt mellem himmel og jord. For blot at nævne et par stykker: Op til Alaska, Taberens søn, Rosa… er alle sange, som ligesom sætter sig i erindringen for evigt. For mange mennesker er Allan Olsen´s sange efterhånden blevet en del af deres musikalske opvækst i det landskab der kan betegnes, som indbegrebet af dansk troubadurstil, når det er bedst.


Allan Olsen solo er én mand og to-tre guitarer, en masse gode sange og anekdoter og højst sandsynligt et par velrettede kommentarer til den politiske situation i lille Dannevang og omegn. Det er også et studie i den svære kunst ”at holde den kørende ene mand på scenen”, som Olsen mestrer til fulde.

Allan Olsen er en ener. En man ikke kommer uden om. Han er ikke en hitmager, men han rammer mange med sine sange. Og det er netop, hvad man kan forvente i selskab med Allan Olsen. At blive ramt der, hvor det måske gør ondt, men på den gode måde. At blive ramt af en fortælling, som man kan nikke genkendende til eller som passer på nogen man kender.


En ting er sikker, at en koncert med Allan Olsen er skræddersyet til en oplevelse og et glædeligt gensyn af de store på Strib Vinter Festival.


www.allanolsen.dk


Lørdag d. 16. februar kl. 20.30
Hal 2


Allan Olsen:
Vokal og guitar.