Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med varme, hygge og god musik . Telefon 23 20 82 50

Bruce Guthro Celtic Band (CAN/IRL/DK)

Kort før 2011 gik på held, besøgte den canadiske sanger/sangskriver Bruce Guthro Danmark. Han havde sat 5 dygtige musikere stævne. Sammen skabte de et fantastisk live-set. En del af repertoiret var en række stærke Guthro sange, fra det efterhånden store katalog af egne titler. Omdrejningspunktet var dog sangene fra albummet Celtic Crossing.


Dette album indeholder 12 stærke celtiske eller celtisk inspirerede sange, og havde ved udgivelsen stor succes på landets hitlister og blandt landets anmeldere.

Bruce Guthro og bandet spillede 6 udsolgte koncerter – godt fordelt over hele Danmark.

Ikke mindst takket være 2 af bandets musikerne Ènna O Cronin – pipe og Roisin Ryan – violin og voc., som var hentet fra Irlands unge sprudlende folkemusik miljø, fik lyden på disse koncerter en meget autentisk celtisk identitet. Publikum var vilde med hvad de hørte, og der var stående ovation alle steder.


Med disse succeskoncerter og endnu 10 stk. i efteråret 2012 som rygstød, gør Bruce og omtrent det samme band sig nu klar til at besøge bl.a. Strib Vinter Festival 2013.

Ingen tvivl om at der ville være  basis for langt flere Celtic Crossing koncerter i Danmark, men Bruce Guthro skal jo som bekendt stå i spidsen når skotske Runrig, efter en velfortjent pause, nu igen er ude på de store scener. Bruce har tidligere udtalt, at kontrasten mellem de store flotte Runrig koncerter foran et stort tusindtalligt publikum, og de langt mere intime solokoncerter i landets koncerthuse, giver en vigtig kunstnerisk balance for ham.


www.bruceguthro.com


Lørdag d. 20. februar kl. 20.00
Hal 1


Bruce Guthro:


Peter Dencker:  

Matthew John Bachford:

Roisin Ryan:

Dylan Guthro:

Kristian Gislason:


Vokal og akustisk

guitar (CAN).

Tangenter, vokal (DK).

Pipes og fløjter (IRL).

Violin og vokal (IRL).
Bas og vokal (CAN).
Trommer, cajon (DK).