Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med varme, hygge og god musik . Telefon 23 20 82 50

IMPULS Trio med dansegruppen Embla og solisterne Matilda Tjellden og Jonas Dahl
(DK/S)

Impuls Trio har sammensat et show med dansegruppen Embla og de to sangskrivere Matilda Tjellden og Jonas Dahl.

Det bliver et festfyrværkeri af musik, sang og dans fra den danske og europæiske himmel og muld. En eftermiddag med små og store polkaer, sange fra den evige virkelighed og dansetrin fra den nordiske mytologi..


www.impulstrio.dk


Impuls Trio er Kristian Bugge (violin), Jesper Vinther (harmonika) og John Bæk (guitar, mandolin og vokal). En lille folkemusikalsk supergruppe med referencer til bands som Kætter Kvartet, Phønix og Habadekuk. Impuls Trio tager afsæt i det bedste af dansk spillemandsmusik blandet med egne kompositioner serveret i lækre og legende arrangementer. Et afvekslende koncept med plads til den enkelte musiker hvor både det interne sammenspil og samspillet med publikum er i højsædet.

Impuls Trio fokuserer gerne på nyskabende projekter. I deres unikke skolekoncerter for børn spiller de fx sammen med hedengangne spillemænd via lyd og video. I 2012 har de bl.a. spillet på festivaler i Schweiz og Spanien, samtidig med at de skabte musiksiden til Embla’s show ”I Nornernes Sal”. Til Strib Vinter Festival 2013 bliver det nye projekt sammenspillet med de to sangskrivere og performere Jonas Dahl og Matilda Tjellden, der er hentet fra John Bæk’s bagland i Aarhus.


Jonas Dahl er ud af en slægt af sangskrivere, der går under fællesbetegnelsen ”Bearded Dragons”. Han er født i 1982 i det midt- og vestjyske og har bl.a. sin inspiration fra den amerikanske folkemusik. Især vokalen har et tilforladeligt dylansk udtryk. I 2007 udgav Jonas det melankolske debutalbum ”Waterfall with Deer”. Kort tid efter flygtede han til Berlin for at lære håndværket som international troubadour. Siden da har han turneret i Europa og erhvervet sig et solidt showmanship. Nu er han hjemme i Danmark igen. www.jonasdahl.com

Lørdag d. 16. februar kl. 13.00
Hal 1


Dansegruppen Embla er en blanding af ynde og rock’ende rytmer. Gruppen har eksisteret siden 2007 og består af 6-8 unge kvinder. Deres nye show “I Nornernes sal” er baseret på traditionel dansk og nordisk dans: De tre norner (fra den nordiske mytologi) udmåler, som på en væv, et menneskes livsforløb og livslængde.

Embla har blandt andet optrådt på Korrö Folkmusik-festival i Sverige, Hilmar Festival i Norge, Danske Folkedanseres Lands-stævne, Odense Folk Festival
og Musik over Præstø Fjord. www.embladans.dk

Matilda Tjelldén er født i 1981 i Sverige og flyttede få år senere med familien til Danmark. Hun er vokset op til tonerne fra Cornelis Vreeswijk, Evart Taube og Hoola Bandoola Band. I dag er Matilda sin egen. Hun skriver og synger engelsk, svensk- og dansksprogede sange på guitar og klaver og spænder fra visestil over country til det mere rockede med et touch af Kate Bush. Matilda er en sangskriver i særklasse, en sangskriver med noget på hjerte.

www.myspace.com/matildatjellden