Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med hygge og god musik

Nyheder fra Strib Vinter Festival:

Kirkekoncert med Ida Wenøe

Igen i år åbner Strib Vinter Festival ”ballet” torsdag den 6. februar kl. 19.30 med en stemningsfuld og intim musikoplevelse i den lille grå Strib Kirke.


I år er opgaven lagt i hænderne på vidunderlige Ida Wenøe, der stormer frem på den danske singer-/songwrighter scene.


Ida Wenøe er en fornyer. - En genopfinder af folk-genren. Med fødderne solidt plantet i mulden fra 60´ernes blomsterbørn og navne som Joni Mitchell, Nick Drake og Neil Young, har hun alligevel fundet sin helt egen vej på skuldrene af traditionen. 


Musikken rummer en mørk luftighed, som i mødet med Idas sødmefulde stemme skaber en katedral af lyd, man andægtigt bevæger sig igennem. En slags gotiske søjler skåret af dybe, åbne akkorder, brudt af percussive, knitrende elementer, og ornamenteret af legesyge korstemmer.


Og så er der stemmen! Besnærende og lokkende, som en sirene på havet, der fører lytteren ind i åbne og flertydige landskaber for pludselig at hugge til og splitte det hele ad.

Billetter til Kirkekoncerten kan, som alle øvrige, erhverves her på hjemmesiden, og de koster kun 100 kr.

Billetsalget til den egentlige Festival den 7.–9. februar, hvor bl.a. Lars Lilholt, Søren Huss, Tide Lines, Claus Hempler, Erik Grip, Goitse, Le Vent du Nord, Allan Taylor og mange mange andre er på plakaten, går strygende og festivalens partoutkort er næsten udsolgt.


Nyheder:

12-02-2020
Tak for i år!


Nyhedsarkiv 2020:


30-01-2020
Programændring - Søren Huss

21-01-2020
Festivalens børnekoncert


14-01-2020
Kirkekoncert med Ida Wenøe

10-01-2020
CaféScenens program