Strib Vinter Festival . 4 vinterdage med hygge og god musik

Nyheder fra Strib Vinter Festival:

Børnekoncert på Strib Vinter Festival

Strib Vinter Festival inviterer børn og deres familier til en musikalsk oplevelse, når Jensen og Bugge spiller koncert på CaféScenen lørdag den 8. februar kl. 10.45.


Der venter en sjov og varm musikalsk oplevelse for både børnene og deres forældre, fortæller Erik Busk fra foreningen GUF, der arrangerer Strib Vinter Festival. Der bliver gjort plads til børnene på gulvet foran scenen, så der bliver plads til at synge, danse og more sig med to musikere, der spiller op med folkemusik i alle hjørner og kanter af CaféScenen.  Musik behøver nemlig ikke kun være oppe på en scene - og mon ikke der er basis for en dans og en sangleg, hvor alle kan være med. Vi inviterer børn i alle aldre, der har lyst til musik.


Mette Katrine Jensen Stærk og Kristian Bugge er blandt de flittigste på den danske folkemusikscene, både i Danmark og i udlandet. Mette Kathrine Jensen Stærk og Kristian Bugge har siden 2001 spillet for børn ved skolekoncerter over hele Norden, og de blev i 2016 nomineret til en YAM-award for verdens bedste børnekoncert.


Mette Kathrine Jensen Stærk spiller hvert år mange koncerter i bl.a. gruppen Zenobia. Kristian Bugge er på scener verden rundt i mange sammenhænge, bl.a. med grupper som Baltic Crossing og Habadekuk. Begge musikere er danske rigsspillemænd.


Børnekoncerten finder sted i Caféen, der på Strib Vinter Festival er et åndehul for festivalens gæster. Her er der mulighed for at sætte sig og få sin morgenbrunch med ”Spis hvad du kan” fra kl. 08.00 og i løbet af dagen alle de øvrige måltider indtil Caféen lukkes kl. 02. På CaféScenen spiller mere end 20 bands i løbet af weekenden.


I forbindelse med børnekoncerten er der sørget for at der også er lidt for børnene, pølsehorn og lidt sundt slik, så der er mulighed for at både børnene og de voksne kan få en hyggelig formiddag.


Nyheder:

12-02-2020
Tak for i år!


Nyhedsarkiv 2020:


30-01-2020
Programændring - Søren Huss

21-01-2020
Festivalens børnekoncert


14-01-2020
Kirkekoncert med Ida Wenøe

10-01-2020
CaféScenens program